miércoles, 12 de diciembre de 2007

Ja en tenim prou II

Després d'un periode de reflexió i anàlisi, el Col·lectiu Ja en tenim prou i Ca Revolta hem decidit reprendre la producció d'audiovisuals de crítica al poder, de denúncia dels abusos i incompliments de tota mena (mediambientals, urbanístics, sanitaris, educatius, culturals, socials...). També de burla de la seua incompetència i denúncia de les seues mentides. Entenem que la sàtira i l'humor són instruments útils per a la crítica i necessaris per a la salut en aquesta època que ens ha tocat viure.
Pensem que el nostre treball s'ha de mantenir independent dels partits polítics, no vinculat als processos electorals i adreçar-se al conjunt de la ciutadania per a mostrar l'altra realitat del País Valencià.
Fem una crida a la participació en les tres línies de treball que hem acordat en la darrera assemblea:
  1. Elaboració de microvídeos (entre mig i un minut) que penjarem al web i al youtube i periòdicament presentarem en un acte públic a Ca Revolta. Ja podeu enviar materials.
  2. L'altra notícia. Cada setmana produirem una noticia rellevant que haja estat censurada, ignorada o manipulada per RTVV - Canal 9 i Punt2. Necessitem presentadores i presentadors per al treball de plató. Les persones interessades a col·laborar podeu escriure a jaentenimprou2@gmail.com i ens posarem en contacte.
  3. Para el cabàs. Secció on publicarem les informacions que ens envieu a títol personal o col·lectiu. Es tracta de recollir i mostrar tot allò que no mostren els mitjans dominants. Convé que a més de contar-nos el cas que denuncieu ens envieu algun suport gràfic: foto, vídeo, etc. En la mesura que puguem una unitat mòbil de JNTP en farà un microvídeo.

0 comentarios: